Beşiktaş sonunda devre arasının ilk transferini resmen gerçekleştirdi. Son dakika gelişmesine siyah beyazlıların 18 yaşındaki genç Boşnak oyuncu Ajdin Hasic ile her konuda anlaşma sağladığını duyurdu.

Beşiktaş kadrosuna genç bir oyuncu dahil etti. Yaşadığı maddi problemler nedeni ile devre arasında transfer yapmayacağını söyleyen ancak daha sonrasında teknik direktör Sergen Yalçın'ı teknik direktörlük koltuğuna getiren Beşiktaş, uzunca bir süredir takip ettiği genç oyuncu Hasic ile anlaştı.

Boşnak genç yıldız Hasic'i kadrosuna dahil eden siyah beyazlıların oyuncu ile 4 senelik anlaşma sağladığı ifade edildi. Tecrübeli hoca Sergen Yalçın'ın da onay verdiği Hasic'in gelecek olan maçlarda ilk 11'de sahaya çıkacağı da belirtildi.

4 Yıllığına Beşiktaş'ta

Son yapılan görüşmelerde tarafların her konuda anlaştıkları Hasic ile menajerinin de şartlara uyum sağladığı ifade edildi. Gelecek sezondan itibaren Hasic'e 1 milyon 200 bin euro değerinde imza parası ödeyecek olan siyah beyazlıların oyuncu için bir serbest kalma maddesi de ekleyecekleri iddia edildi.

Hasic

Dinamo Zagreb takımından transfer edilen Hasic'in kulübüne 180 bin euro ödenirken gelecek olan satıştan da yüzde 50 oranında pay verileceği ifade edildi. Transferde en büyük yetki sahibi olan Erdal Torunoğulları açıklamasında Hasic'in imza parasında düzenlemeye gittiklerini ve her iki taraf içinde hayırlı olmasını temenni ettiklerini dile getirdi.

Editör: TE Bilişim