Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'nin siyah beyazlıların eski hocası Abdullah Avcı ile her konuda anlaştığı iddia edildi. İmzaların bu hafta içerisinde resmen atılması bir kez daha gündeme geldi.

Teknik direktör Ersun Yanal ile yolların tamamen ayrılması ile hoca arayışına hız veren sarı lacivertlilerin sezon başında Beşiktaş'ı çalıştıran Abdullah Avcı ile prensipte her konuda anlaştıkları iddia edilirken sosyal medyada Fenerbahçeli taraftarlardan bu konuda büyük tepkiler gelmeye başladı.

Sarı lacivertli yönetimin ilk olarak Alman Roger Schmidt ile temas halinde olduğu ancak gelen teklife olumlu bir yanıt gelmediği belirtildi. Fenerbahçe'nin daha sonrasında sportif direktörlük konusunda Alman çalıştırıcı Daum ile temasa geçtiği ancak bundan da olumlu bir yanıt alınamadığı kaydedildi.

Abdullah Avcı İle Her Konuda Anlaşıldı

Başkan Ali Koç'un yabancı hocalardan olumlu bir yanıt gelmemesi sonrasında ise sezon başında siyah beyazlıları çalıştıran Abdullah Avcı ile görüştüğü son gelen haberler arasında yerini aldı. Avcı'nın ekibinde ise Orhan Ak'ın da yer aldığı belirtildi.

57 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcı Avcı'nın alınan kötü sonuçların akabinde Beşiktaş'tan ayrılması sarı lacivertli taraftarların kafasında soru işareti bırakması bazı kesimlerin tepkisine neden oldu.

Editör: TE Bilişim