Alanyaspor-Beşiktaş maçı 1-1 berabere bitti: Solskjaer ve Pereira'dan maç değerlendirmesi

Alanyaspor-Beşiktaş maçı 1-1 berabere bitti: Solskjaer ve Pereira'dan maç değerlendirmesi
Süper Lig'de Alanyaspor ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı; teknik direktörler maçtan sonra değerlendirmelerde bulundu.

Süper Lig'in 36. haftasında Alanyaspor, sahasında Beşiktaş'ı 1-1'lik skorla ağırladı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, her iki takımın teknik direktörleri de karşılaşmayı değerlendirdi. Beşiktaş Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer, aldıkları 1 puandan hayal kırıklığı yaşadığını belirterek, maçın ilk yarısının iki takım için de dengeli geçtiğini, ancak ikinci yarıda takımının daha etkili bir oyun sergilediğini söyledi. Solskjaer, oyuna dahil olan Muçi ve Keny Arroyo'nun takıma enerji kattığını ve özellikle Muçi'nin golde önemli bir rol oynadığını vurguladı.

Alanyaspor Teknik Direktörü Joao Pereira ise, takımının maçın ilk yarısında başarılı bir performans sergilediğini ve gol bularak öne geçmeyi başardığını ifade etti. Pereira, ikinci yarıda Beşiktaş'ın baskısının arttığını, ancak Alanyaspor'un skoru korumaya çalıştığını belirtti. İkinci yarıda verilmeyen bir sarı kart kararının maçın gidişatını etkilediğini söyleyen Pereira, oyuncularının ilk yarıdaki performansından memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Her iki teknik direktör de karşılaşmayı değerlendirirken, oyuncularının performanslarına ve maçın genel akışına dair görüşlerini paylaştı. Beşiktaş'ın ikinci yarıdaki baskısı ve Alanyaspor'un skoru koruma çabası, maçın önemli unsurları olarak öne çıktı. Verilmeyen sarı kart kararı ise Pereira'nın maç değerlendirmesinde önemli bir yere sahipti.

5799-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.