Altay'da Ceyhun ve Özgür'e 14 Ağustos Ödeme Sözü

Altay'da Ceyhun ve Özgür'e 14 Ağustos Ödeme Sözü
Altay'da Ceyhun Gülselam ve Özgür Özkaya'ya 14 Ağustos'ta ödeme yapılacak.

3'üncü Lig 4'üncü Grup'ta mücadele eden Altay'da, 37 yaşındaki tecrübeli oyuncular Ceyhun Gülselam ve Özgür Özkaya'ya yönetimin 14 Ağustos tarihinde ödeme yapacağı öğrenildi. Geçen sezon çapraz bağ sakatlığı geçiren Ceyhun Gülselam, takımla ayrı olarak çalışmalarını sürdürüyor. Hafta içinde hafif ağrı hisseden sol bek Özgür Özkaya ise son antrenmanda dinlendirildi.

Başkan Yüksel Gürüz daha önce yaptığı açıklamada, iki oyuncunun da büyük bir fedakarlık göstererek takımda kaldıklarını belirtmişti. Altay yönetimi, deneyimli oyuncularla yeni sezon öncesinde gayrimenkul karşılığı bir anlaşma yoluna gidiyor. Öte yandan, siyah-beyazlı ekipte hafta içinde stoper Sefa'ya da ödeme yapıldı.

Özetle, Altay'ın tecrübeli oyuncuları Ceyhun Gülselam ve Özgür Özkaya'nın alacaklarının 14 Ağustos'ta ödeneceği ve yönetimin gayrimenkul karşılığı anlaşma yoluyla mali sıkıntıları aşmaya çalıştığı belirtildi.

247879-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.