Altay'da genel kurul öncesi belirsizlik: 7 futbolcu sözleşmesini feshedecek
2'nci Lig Beyaz Grup'ta küme düşen ve 8 yıl sonra 3'üncü Lig'e dönen Altay'da, 28 Mayıs'ta yapılacak olağan genel kurul öncesi belirsizlik hakim. Transfer yasağıyla boğuşan siyah-beyazlılarda, yeni yönetimin en önemli görevi, kadronun dağılmamasını sağlamak olacak.
Sözleşmeleri 31 Mayıs'ta sona erecek 7 futbolcu, Yusuf Tekin, Ali Kızılkuyu, Deniz Kadah, Ege Parmaksız, Mehmet Gündüz, Murat Uluç ve Onur Efe, serbest kalma hakkı kazanacak. Bununla birlikte, altyapıda yetişen ancak profesyonel sözleşme imzalamayan Yunus Efe Sarıkaya, Salih Oktay, Mehmet Nur Kaymaz ve Emre Tangeldi gibi genç oyuncuların da kulüpten ayrılma riski bulunuyor.
Kadrosunu güçlendiremeyen ve oyuncularını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Altay'da, genel kurul sonrasında transfer çalışmaları hız kazanacak. 3'üncü Lig'de mücadele edeceği yeni sezon öncesinde 10'dan fazla oyuncusunu kaybetme riskiyle boğuşan İzmir temsilcisi, zorlu bir süreçten geçiyor.
Kaynak:DHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.