Süper Lig’de sezonu Galatasaray beraberliğiyle kapatan Antalyaspor, puanını 59 yaparak son haftayı 6’ncı bitirme şansını elde etti. Maç fazlasıyla 6’ncı sıraya yerleşen Akrep, gözünü Beşiktaş ve Karagümrük’e çevirirken, Siyah-Beyazlılar Antalyaspor’u üzdü.

Şampiyon takıma 46 milyon TL, ikinci sıradaki takıma 38 milyon TL, üçüncü takıma 29 milyon TL, dördüncü takıma 20 milyon TL, beşinci takıma 9 milyon TL ve altıncı takıma da 5 milyon TL ödülün verileceği Süper Lig’de Antalyaspor’un 6’ncı bitirme şansına Beşiktaş engelledi.

Sezonu Beşiktaş mağlup, Karagümrük’ün ise en azından berabere tamamlaması halinde 6’ncı sırada yer alarak 5 milyon TL’yi kazanmaya hak kazanacak olan Antalyaspor’a kötü haber 90+1’inci dakikada geldi.

Beşiktaş, Konyaspor karşısında uzun süre geride götürdüğü karşılaşmada Kenan Karaman ile 90+1’inci dakikada bulduğu golle sahadan 1-1 eşitlikle ayrılırken, Antalyaspor’un 6’ncılık şansını da elinden aldı.

Beşiktaş ile aynı puanda sezonu tamamlayan Antalyaspor, ikili averajda avantaj rakibinde olduğu için bir alt sırada yer aldı.

Editör: TE Bilişim