Görevliler bu bayrağı elinden almaya çalıştı. Buna izin vermeyen Ömer Faruk Ateş o bayrağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye hediye etti.

Hendek Karate Kulübü sporcusu Ömer Faruk Ateş Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı MHP Grup toplantısına katıldı. Grup toplantısı sonrasın da Bahçeli ile görüştü.

MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, Avrupa Karate Şampiyonu Ömer Faruk Ateş hakkında Bahçeli’ye bilgi verdi.

Yunanlı sporcuyu yenerek Avrupa Karate Şampiyonu olan Ömer Faruk Ateş salonda Türk bayrağı açtı. Bu bayrağı görevliler elinden almak istedi. Ömer Faruk Ateş o bayrağı vermedi. Türkiye’ye döndükten sonra grup toplantısı sonrası elinden alınmak istenen bayrağı MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli’ye verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ömer Faruk Ateş’i tebrik ederek, alnından öpüyorum dedi. Kazandığı zaferin takdire şayan olduğunu belirten Bahçeli, hediyenin çok anlamlı olduğunu ve Sakarya, Hendek’li vatandaşlara selamlarını gönderdi.

Hendek’ten gelen heyet daha sonra, MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül'ü ziyaret etti.

Meclis temaslarının ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Murat Kocakaya'yı da ziyaret ettiler.

Editör: TE Bilişim