Trabzonspor’un şampiyonluğunu ilan ettiği Antalyaspor karşılaşmasında yaşananlarla ilgili olaran Antalyaspor Vakfı Başkanı Nafız Tanır açıklamalarda bulundu. Antalyaspor A.Ş. Başkanı Aziz Çetin’in sessiz kalmayı tercih ettiği olaylarla ilgili olarka Nafız Tanır, Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısında konuştu.

Aynı zamanda AK Parti Sözcüsü olan Nafız Tanır, Toros gazetesinde yer alan habere göre, şu ifadelerei kullandı:

“30 Nisan günü Trabzon’da oynanan Trabzonspor – Antalyaspor müsabakasıyla ilgili bir şeyler söylemek istiyorum. Sportif açıdan Trabzonspor’u tebrik ediyorum. Kolay değil bu işler. Hele hele 38 yıl sonra geldiyse coşkularını da son derece anlayışla karşılıyorum.

Ancak müsabaka sırasında yaşanan olaylar hepimizi üzmüştür. Antalya adına üzmüştür. O gün mevcut olaylarda Antalyaspor yönetimi, futbolcuları ve teknik heyeti gerekli olgunluğu göstermiştir.

Ancak yaşanan hadiselerden sonra ve özellikle burada ki bir durum vardı: Yaşanan olaylardan sonra TFF’nin vereceği ceza… Sadece şu söylenebilir: Ayağınızı koyduğunuz kantar gün gelir sizi de tartar. Onlara sadece bu sözü söylüyorum.

Orada tüm yetkililerin önünde yaşanan olay ki idari baskımdan bence açıklamasının olması gerekiyor. Biz Antalya olarak bu açıklamayı, hassasiyeti halen bekliyoruz. Biraz saygı diyoruz. Bu saygıyı da hak ediyoruz.

Son söz: Eğer yiğitlik pehlivanlık, yalın yiğitlik pehlivanlık nerede belli olur? Er meydanında belli olur. O yalın yiğit pehlivanlar Beydağları’nın, Toroslar’ın çocukları bu kentin çocukları, Antalya’nın çocuklarıdır."

Editör: TE Bilişim