Roma Kulübü'nün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi maça davet etmesinin gerekçesinin kurt işareti olduğu iddia edilmişti.

Twitter'daki 'Allen McAllister' isimli kullanıcı, Roma'nın Devlet Bahçeli davetinin kulübün ve MHP'nin sembolü kurt nedeniyle olduğunu söyledi.

McAllister, Roma'nın sportif direktörü Monchi'nin kulübün sembolü olan kurdu dünya çapında bir markaya dönüştürmek için sembolü kurt olan başka kurum ve kuruluşlarla da irtibata geçtiğini belirtti.

AS Roma Kulübü, MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye gönderdikleri resmi davet ile ilgili basında çıkan spekülasyonlar sonrası Demirören Haber Ajansı'na (DHA) açıklamalarda bulundu.

Bahçeli bu davet için Roma Kulübü'ne önce teşekkür mektubu yollamış daha sonra programının değişmesi sebebiyle maça katılamayacağını bildirmişti.

Konuyla ilgili Roma Kulübü, DHA'ya özel açıklamalarda bulundu. 
Devlet Bahçeli'nin yoğun programı sebebiyle maça gelemeyeceğini öğrendiklerini ifade eden İtalyan kulübü idarecileri, "Roma Kulübü olarak Devlet Bahçeli'nin maça gelmeyi çok istediğini duyduk. Bu nedenle de kendisine resmi davet gönderdik. Bu daveti maçlara katılmak isteyen diğer ülke politikacıları için de yapıyoruz. Ancak Bahçeli daha sonra öngörülemeyen bir programı nedeniyle katılamayacağını bildirdi. Türk basınında yazıldığı gibi bu davetin Bahçeli'nin lideri olduğu partinin sembolünün Roma takımınınki gibi 'Kurt' olmasıyla hiçbir bağlantısı yoktur" açıklamasını yaptı.

Editör: TE Bilişim