Ve Beşiktaş'ta beklenen sonunda gerçekleşti. Daha önceden de siyah beyazlı formayı giyen efsane isimlerden Sergen Yalçın resmen imzasını attı. 1,5 yıllık anlaşmaya imza atan Yalçın'ın mutluluğu gözlerinden okundu.

Abdullah Avcı'nın gidişinden sonra siyah beyazlı takımın yeni hocası netlik kazandı. Son bir haftadır spor gündemini oldukça meşgul eden Yalçın, siyah beyazlılar ile her konuda anlaşma sağladı. Beşiktaşlı taraftarlar yeni hocaya sosyal medya üzerinden büyük destek verdi.

Bugün öğle saatlerinden hemen sonra Vodafone Park'a gelen ve burada siyah beyazlı yöneticiler ile bir araya gelen Sergen Yalçın kısa bir görüşme gerçekleştirdi. Daha önceden son olarak Yeni Malatyaspor'da çalışan ve buradan ayrılan Yalçın bunun akabinde siyah beyazlılara yöneldi.

1,5 Yıllık Anlaşma

Siyah beyazlılar ile 1,5 yıllık sözleşmeye imza atan Sergen Yalçın uzun bir aranın ardından yeniden takıma dönmenin heyecanını yaşadı. Yalçın geçen sezonda yaptığı bir paylaşımında Beşiktaş takımına döneceğinin sinyallerini az da olsa vermişti.

Abdullah Avcı'nın aldığı kötü sonuçların ardından siyah beyazlı takımdan gönderilmesinden sonra yerine geçen Yalçın, sık sık Beşiktaşlı taraftarlara da göndermede bulunuyordu. Başkan Ahmet Nur Çebi ile beraber bugün stadyumda bir görüşme gerçekleştiren Yalçın ile yönetim her konuda anlaşma sağladı. Yalçın'ın sezon sonuna kadar çok bir ücret almayacağı da ifade edildi.

Editör: TE Bilişim