Beşiktaş, Süper Lig'de son iki haftada aldığı galibiyetler ile zirve için yeniden umutlandı. Sergen Yalçın'ın gelişi sonrasında geçen hafta deplasmanda Çaykur Rizespor'u 2-1 ile geçen siyah beyazlılar bu haftada sahasında Gaziantep'i 3-0 devirerek rakiplerine gözdağı verdi.

Beşiktaş, şampiyonluk maratonunda Süper Lig'de kritik haftalara giriyor. 5 haftalık süreç içerisinde birbirinden zorlu rakiplerle mücadele edecek olan siyah beyazlılar zirve için son ana kadar da umudunu bırakmayacak. Önümüzdeki hafta deplasmanda Başakşehir karşısına çıkacak olan Beşiktaş daha sonrasında evinde sezonun en formda takımlarından biri olan ve şampiyonluk kovalayan Trabzonspor ile evinde mücadele edecek.

Beşiktaş İçin Zorlu 5 Hafta

Siyah beyazlılar daha sonrasında zorlu Alanyaspor deplasmanına gidecek. Ankaragücü ile sahasında mücadelede edecek olan siyah beyazlılar bir sonraki haftada deplasmanda Galatasaray'a konuk olacak.

Sezonun ilk yarısında siyah beyazlılar bu 5 maçta 7 puan kayıp yaparken sadece 8 puan toplamışlar Galatasaray ile Alanyaspor maçından zaferle ayrılabilmişlerdi. 

Editör: TE Bilişim