Dün akşam Başakşehir'e deplasmanda 1-0 kaybeden Beşiktaş'ta oyundan alınan Burak Yılmaz herkesi şaşırttı. Şampiyonluk umutları oldukça zora giren siyah beyazlılar Sergen Yalçın'da ilk mağlubiyetini elde etti.

Beşiktaş, Süper Lig'de yeni teknik direktörü ile ilk mağlubiyetini elde etti. Son haftalarda oynadığı futbolla çoğu kesimden eleştiri olan Burak Yılmaz bu sefer Sergen Yalçın tarafından son dakikalarda oyundan alınınca isyan etti. Oyundan çıktığı esnada Yalçın'a tepki gösteren Burak'a siyah beyazlı taraftarlar da sosyal medya üzerinden göndermede bulundu.

Burak Yılmaz'dan Tepki

Sergen Yalçın ile ilk yenilgisini alan siyah beyazlılar zirveden iyice uzaklaşırken gelecek hafta oynanacak kritik Trabzonspor maçı öncesinde de moral kaybetmiş oldu. 36 puanda kalan Beşiktaş gelecek hafta sahasında konuk edeceği bordo mavilileri yenemediği takdirde Devler Ligi hedefinden de uzak kalacak.

Son maçlarda penaltılardan gol atan Burak Yılmaz geçen sezonun çok çok uzağında kalırken siyah beyazlı taraftarlar oyuncuya büyük tepki gösterdi. Sergen Yalçın ise maç sonunda yaptığı açıklamasında bazı oyuncularının sorumluluk almaktan kaçmalarından dolayı inişli çıkışlı bir grafik sergilediklerini ve gelecek haftalarda buna bir çözüm üretmek zorunda kalacaklarını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim