Süper Lig'de son iki maçında 6 puan kazanarak yeniden umutlanan siyah beyazlılar bu haftada çıkış içerisinde olan rakiplerinden Başakşehir'i deplasmanda devirerek Trabzonspor maçına umutlu çıkmaya hazırlanıyorlar.

Beşiktaş'ta umutlar yeni teknik direktör Sergen Yalçın ile yeniden gündeme gelirken Gaziantep karşısında oynanan iç açıcı futbol ve alınan 3-0'lık net galibiyet siyah beyazlı taraftarları da hava sokmaya yetti. Bu hafta deplasmanda zirve adaylarından Başakşehir karşısında deplasmanda sahaya çıkmaya hazırlanan Beşiktaş mutlak 3 puan parası ile mücadeleye hazırlanmayı ihmal etmiyor.

Boateng ve Lens Bu Kez Kadroda

Çaykur Rizespor ile Gaziantep maçlarından alınan 3 puan teknik heyeti de oldukça sevindirirken teknik direktör Sergen Yalçın'ın da kadroda bir değişikliğe gitmeye hazırlandığı kaydedildi. Gaziantep maçında sonradan oyuna giren ve tabelayı değiştiren isimler olan Boateng ile Lens'in bu kez Başakşehir karşısında ilk 11'de sahaya çıkacakları belirtildi.

Ljajic ile Diaby'nin kez yedek olması beklenirken kart cezalısı olan Gökhan Gönül'ün yerine de son haftalarda oldukça formsuz olan Douglas mücadele verecek. Siyah beyazlılarda kart sınırında olan Burak, Atiba ve Umut içinde hakemlerle diyaloğa girilmemesi ve Trabzonspor maçının öneminden bahsedilerek son uyarılar da yapıldı

Editör: TE Bilişim