TFF sonunda merakla beklenen Göztepe Beşiktaş maçında kural hatası olup olmadığını açıkladı. Siyah beyazlı taraftarlar alınan karar sonrasında TFF'yi istifaya davet ederken yönetici Kemal Erdoğan ise tahkime gideceklerini söyledi.

TFF sonunda Göztepe Beşiktaş maçı ile ilgili kararını resmen verdi. TFF aldığı kararda kural hatası olmadığını belirterek Göztepe Beşiktaş maçının tekrarlanmayacağını ifade etti. Bu kararın sonrasında çılgına dönen siyah beyazlı taraftarlar sosyal medya üzerinden TFF'yi istifaya davet ettiler.

Tahkime Gidecekler

TFF resmen istifaya davet edilirken 'TFFistifa etiketi kısa sürede sosyal medyada zirveye çıktı. Siyah beyazlı yöneticilerden Kemal Erdoğan ise TFF'nin bu kararı sonrasında tahkime gideceklerini belirterek Beşiktaş'ın haklarını kimselere yedirmeyeceklerini ifade etti. 

Gerekçeli olan kararı merak ettiklerini söyleyen Erdoğan, IFAB ile beraber MHK'nın gerekçeli kararlarının TFF tarafından açıklanmasını istediklerini ve bu yönde baskılara devam edeceklerini belirtti. Daha öncesinde VAR kayıtlarının yayınlanması konusunda istekleri olduğunu ancak TFF'nin bunu da kabul etmediğini söyleyen Erdoğan, bu kararların kişilere göre değil herkese göre eşit olmasından yana olduklarını iletti.

Editör: TE Bilişim