Bodrum FK'da yeni sezon heyecanı: Süper Lig hedefi sürüyor

Bodrum FK'da yeni sezon heyecanı: Süper Lig hedefi sürüyor
Bodrum FK, yeni sezon için birlik ve beraberlik vurgusu yaparken, Süper Lig hedefini sürdürüyor ve genç oyunculara yatırım yapıyor.

Bodrum Futbol Kulübü, yeni sezon öncesi düzenlenen dayanışma gecesinde yönetim, teknik ekip, futbolcular ve basın mensuplarını bir araya getirdi. Süper Lig'den 1'inci Lig'e düşen yeşil-beyazlı takımda birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. Bodrum FK Başkanı Aşkın Demir, Süper Lig hedefinden sapmayacaklarını belirterek, tesisleşmeye yatırım yapacaklarını açıkladı.

Başkan Demir, 3-5 yıllık hedeflere sahip olduklarını ve kadroda çok fazla değişiklik olmadığını söyledi. Yabancı oyuncu sayısıyla ilgili bir sıkıntı yaşadıklarını, 13 yabancıdan 8'e düşürmek için çalışmalar yaptıklarını belirtti. 2 oyuncunun takımdan ayrıldığını, 3 oyuncuyla görüşmelerin devam ettiğini ve 2 genç futbolcu transferi yaptıklarını ekledi. Başkan, haksızlığa uğradıklarını düşünmelerine rağmen, mevcut kadroya güvendiklerini ve Süper Lig'e çıkmak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ifade etti.

Bodrum FK'nın şehir takımı olmasını istediklerini vurgulayan Başkan Demir, her maçta 80 ücretsiz bilet vererek ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerine forma hediye ettiklerini söyledi. Bu sayede çocukların gelecekte takımın futbolcusu veya taraftarı olmalarını hedeflediklerini belirtti. Yönetimin, Bodrum'un sevilen ve tecrübeli insanlarından oluştuğunu ve onların fikirlerinden yararlanacaklarını ifade etti. Bodrum FK Teknik Direktörü Burhan Eşer ise heyecanını dile getirerek, kulübü hak ettiği yere getirmek için çalışacaklarını ve taraftar desteğinin önemini vurguladı. Yabancı oyuncu kuralı nedeniyle kadroyu yeniden yapılandırdıklarını ve potansiyelli genç oyunculara güvendiklerini belirtti. Fiziksel kapasitesi yüksek, iki yönlü oynayabilen futbolculara öncelik verdiklerini ve bu sistemi futbolcuların desteklediğini sözlerine ekledi.

252433-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.