Erzurumspor ile Bursaspor arasındaki maçı izlemek için Erzurum'a giden yeşil beyazlı taraftarlarını taşıyan otobüsün kontrolden çıkarak devrilmesi sonucunda 2 kişinin yaralandığı belirtildi.

Erzurum'un Aşkale ilçesinden üzen bir haber geldi. Erzurumspor ile Bursaspor arasındaki mücadeleyi izlemek için Erzurum'a giden otobüs, şoförün kontrolünden çıkarak devrilirken kazada 2 kişi yara aldı.

Can Kaybı Yok

Alınan son bilgiler ışığında TFF 1. Lig'de Erzurumspor ile Bursaspor arasında oynanacak olan mücadeleyi izlemek adına Erzurum'a gelen yeşil beyazlı taraftarları taşıyan otobüsün sabah saat 09.00 esnalarında Tepebaşı'nda kaza yaptığı ifade edildi. İçerisinde yaklaşık 50 yolcu bulunan otobüsün TIR'a çarpmamak adına manevra yaptığı ve tam bu esnada yolunda aşırı buzlu olması sebebi ile kontrolden çıkarak devrildiği dile getirildi.

Kaza sonrasında olay yerine çok sayıda sağlık ekipleri sek edilirken 2 taraftarın yaralandığı ancak durumlarının çok fazla ciddi olmadığı kaydedildi. Kaza sonrasında yolda otobüsün devrilmesi ile uzun araç kuyrukları oluşurken tek sevindirici haber ise can kaybının olmaması oldu.

Editör: TE Bilişim