Denizli İdman Yurdu iki yeni oyuncuyla anlaştı
Yayınlanma:
Denizli İdman Yurdu, Umutcan Yenisoy ve Hüseyin Biber'i transfer etti.
Denizli İdman Yurdu, TFF 3'üncü Lig'deki kadrosuna iki yeni oyuncu kattı. Kulüp, Çayelispor'dan 24 yaşındaki kaleci Umutcan Yenisoy ve 1922 Konyaspor'dan 22 yaşındaki sağ bek Hüseyin Biber ile sözleşme imzaladığını duyurdu.
Yapılan açıklamada, Denizli İdman Yurdu yetkilileri Umutcan Yenisoy ve Hüseyin Biber'e hoş geldin dileklerini ileterek, kırmızı-siyah forma altında başarılar diledi. Ankaragücü altyapısından yetişen Umutcan Yenisoy, geçtiğimiz sezon 3'üncü Lig'de 2, Türkiye Kupası'nda ise 1 maça çıkmıştı.
Konyaspor altyapısından gelen Hüseyin Biber ise geçen sezon 3'üncü Lig'de 23, Türkiye Kupası'nda 1 maçta forma giymişti. İki oyuncunun da Denizli İdman Yurdu'na önemli katkılar sağlaması bekleniyor.
Spor
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.