Eczacıbaşı, İzmir'de düzenlenen Festival Voleybol Şampiyonası'nda şampiyon

Eczacıbaşı, İzmir'de düzenlenen Festival Voleybol Şampiyonası'nda şampiyon
İzmir'de düzenlenen Festival Voleybol Şampiyonası'nda Küçük Kızlar kategorisinde Eczacıbaşı şampiyon oldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen Festival Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonası'nda heyecan sürüyor. 17 Mayıs'ta başlayan ve Fuar İzmir'de gerçekleşen organizasyonda, Küçük Kızlar kategorisi müsabakaları tamamlandı. Vakıfbank'ı 3-2'lik skorla mağlup eden Eczacıbaşı takımı, şampiyonluğa ulaştı.

Galatasaray ise turnuvayı üçüncü sırada tamamladı. Eczacıbaşı oyuncularına kupa ve madalyalarını Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Yılmaz ve İZFAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Özuslu takdim etti. Vakıfbank ve Galatasaray takımlarının madalyaları ise diğer yetkililer tarafından verildi. Ödül törenine İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Anıl Kaçar, İZFAŞ Genel Müdürü Tuğçe Cumalıoğlu, Türkiye Voleybol Federasyonu Denetleme Kurulu Üyesi Ziya Sözen, İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Çalışmaları Şube Müdürü Emre Gönlü, İZFAŞ Tahsis Kiralama Operasyon Şefi Tolga Uluyazı ve İZFAŞ Dijital Fuarcılık ve Web Tasarım Şefi Emrah Erözel katıldı.

30 Haziran'a kadar devam edecek olan turnuvada Küçük Erkek, Yıldız Kız, Yıldız Erkek, Midi Kız, Midi Erkek ve Veteranlar kategorilerindeki müsabakalar da büyük bir heyecanla sürüyor. Aynı anda 7 karşılaşmanın oynandığı şampiyonada, voleybol müsabakalarının yanı sıra festival alanında yeme-içme alanları, spor deneyim alanları ve sürpriz yarışmalar da ziyaretçilere sunuluyor.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.