Yaşanan deprem felaketi sonrasında ligden çekilme kararı alan Elazığspor'uun beklediği haber sonunda geldi. TFF tarafından yapılan açıklamada bu sezon kalan maçlarını oynamayacak olan Elazığspor'un rakipleri 3 puan alırken ligden sadece 2 takım küme düşecek.

Elazığ'da yaşanan deprem felaketi sonrasında bölgedeki maçlar ertelenip iptal edildikten sonra TFF'ye başvuran kulüp beklediği cevabı aldı. 24 Ocak tarihinde yaşanan deprem felaketi sonrasında TFF 2. Lig'den çekilme kararı alan Elazığspor'un teklifi kabul edildi.

Ligden Çekildiler

TFF tarafından yapılan açıklamada 24 Ocak tarihinde Elazığ'da yaşanan korkunç deprem sonrasında yaşanan travma ve maddi imkanların kötü olması sebebi ile Elazığspor'un ligden çekilme teklifinin kabul gördüğü ve bundan sonra bu takımla maç oynayacak takımların BAY olarak hanelerine 3 puan yazılacağı ve bununla beraberde bu sezon saklı kalmak üzere TFF 2. Lig kırmızı gruptan sadece 2 takımın düşeceği belirtildi.

Daha öncede 1999 yılında Gökcük'te yaşanan deprem felaketi sonrasında Sakaryaspor, Darıca Gençlerbirliği, Yalovaspor ve Gölcükspor da ligden çekilme kararı almışlar ve bunlar TFF tarafından uygun görülmüşlerdi.

Editör: TE Bilişim