Eski hakemlerden futbol yorumcusu Erman Toroğlu, canlı yayında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u adeta yerden yere vurarak sitemde bulundu.Toroğlu hiç isim anmadan Koç'a yönelik olarak 'Yalı çocukları' ifadesini kullandı.

Yeni Malatyaspor ile Trabzonspor arasında oynanması beklenen mücadele yaşanan deprem felaketinden sonra ertelenince ortalık karıştı. Futbol yorumcusu Toroğlu, bu karşılaşmanın ileri bir tarihe ertelenmesine tepki koyan Ali Koç'a büyük bir göndermede bulunarak sert sözler kullandı.

Bölgede halen artçı sarsıntıların devam ettiği yönünde bilgiler veren Toroğlu, maç esnasında deprem olduğunu varsayarak 15 bin kişinin ölmesi durumunda ne yapacaklarını ileterek Ali Koç'a sitem etti. İnsan sağlığının her şeyden daha önemli olduğunu belirten Toroğlu, sarı lacivertli takıma şimdiden şampiyonluk kupası verilmesi gerektiğini ve bunun bir ayıp olduğunu sözlerine ekledi.

Yalı Çocukları İfadesi

Hiç isim vermeden açıklamalarına devam eden Ali Koç, kullandığı 'Yalı çocukları' ifadesi ile sosyal medyada sarı lacivertli taraftarların hışmına uğradı. Trabzonspor Fenerbahçe maçının da kısa sürede oynanacağını ve amaçlarının sadece ortalığı gererek sarı lacivertlilerin 3 puan almak yönünde olduğunu belirte Toroğlu, bordo mavili taraftarları da bu konuda uyararak tahriklere kapılmamaları gerektiğini hatırlattı.

Geçmişten gelen hadiselere de değinen Toroğlu, bu yapılanların yanlış olduğunu her daim insan sağlığının birinci plana alınması gerektiğini işaret ederek bölgede halen enkaz altında insanların bulunduğunu da sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim