Galatasaray'da sezon başından bu yana çoğu maçı kaçıran ve son haftalarda form tutan Falcao'dan bir kez daha kötü haber geldi. Kolombiyalı yıldızın son oynanan Konyaspor maçında sakatlandığı ve Fenerbahçe derbisine yetişmesinin zor olacağı iddia edildi.

Süper Lig'de deplasmanda Konyaspor'u 3-0 deviren ve mücadelenin ikinci yarısında sakatlanarak oyundan alınan Falcao'nun son durumu hakkında sarı kırmızılı kulüpten bir son dakika açıklaması geldi. Son maçlarda rakip fileleri 4 kez havalandırma başarısı gösteren Falcao ile birlikte Saracchi'den de kötü haber geldi.

4 Hafta Olmayacak

Galatasaray Kulübü'nden yapılan son açıklamada iki oyuncunun da en az 3 ila 4 hafta arasında takımlarından ayrı kalacakları ifade edildi. Bunun yanında Kolombiyalı yıldız oyuncu Falcao'nun 23 Şubat 2020 tarihinde Kadıköy'deki Fenerbahçe derbisine bile yetişmesinin oldukça zor olduğu belirtildi.

Sarı kırmızılı takımdan yapılan açıklamada Konyaspor ile oynanan son Süper Lig maçının ikinci yarısında sakatlığı nedeni ile oyundan alınan ve daha sonrasında yapılan sağlık kontrolleri neticesinde çekilen MR'ının akabinde sağ uyluk adale grubunda zorlanma ve kanama tespit edilen Falcao'nun 4 hafta kadar takımdan ayrı kalacağı belirtildi.

Editör: TE Bilişim