Galatasaray'ın Kolombiyalı yıldızı Falcao için Arabistan'dan rekor bir teklif geldiği iddia edildi. Daha önce Gomis'i de kadrosuna katan ancak takımdan istenmeyen adam ilan edilmesi sonrasında gözünü bir başka sarı kırmızılı oyuncu Falcao'ya çeviren Al Hilal'in 12 milyon euroyu gözden çıkardığı ifade edildi.

Sezonun ilk yarısını sakat olarak geçiren ancak devre arasında sonra patlama yapan Falcao için bir son dakika transfer teklifi geldi. Yaşadığı sakatlıklar yüzünden ilk devreyi kenarda geçiren Kolombiyalı yıldız oyuncu Falcao'ya Arabistan'dan teklif çıkması herkesi şaşırttı.

Falcao İçin Rekor Teklif

Son gelen haberler doğrultusunda Gomis ile sözleşme yenileme anlamında adım atmak istemeyen Al Hilal takımının Falcao'yu takibe aldığı ve yakın bir zamanda sarı kırmızılı ekibe transfer teklifinde bulunacağı iddia edildi. Arabistan ekibinin ilk etapta Galatasaray'ın kapısını 12 milyon eurodan açacağı ifade edildi.

Konyaspor ile oynanan deplasman maçında sakatlanan Falcao'nun ise Kasımpaşa maçında ilk 11'de oynamasına kesin gözüyle bakılırken Saracchi'nin durumunun ise maç saatinde belli olacağı belirtildi. Salon çalışmaları ile Kasımpaşa maçına hazırlanan Falcao için sarı kırmızılı taraftarlar oyuncuya sosyal medyadan büyük destek veriyor.

Editör: TE Bilişim