Süper Lig’de Fenerbahçe evinde Akhisarspor’u 2-1 mağlup etti ve evinde kaybetmeme serisini 11 maça çıkardı. Sarı-lacivertliler son olarak 28 Ekim tarihinde Ankaragücü’ne 3-1 mağlup olmuş, Teknik Direktör Phillip Cocu’nun görevine son verilmişti. Sarı kanaryalar aldığı bu galibiyetle Kadıköy’de seriyi 11 maça çıkardı.

TARAFTARLARDAN AYEW’E TEPKİ

Fenerbahçeli futbolcu Andre Ayew’e sarı-lacivertli taraftarlar ıslıklayarak tepki gösterdi.

Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe evinde Akhisarspor’u 2-1 mağlup ederken sarı-lacivertli taraftarlar Andre Ayew’i ıslıkladı. Müsabakanın 88. dakikasında Valbuena’nın yerine oyuna dahil olan Ganalı futbolcuya taraftarlar ıslıklarla tepki gösterirken oyun içerisinde Ayew’e gelen her topta ıslık sesleri yükseldi. 30. haftada Kadıköy’de oynanan Trabzonspor müsabakasında da taraftarlar Ayew’e tepki göstermişti.

FENERBAHÇE ‘AKHİSAR’ KABUSUNU BİTİRDİ!

Son 4 maçta Akhisarspor karşısında galibiyet hasreti çeken Fenerbahçe, evinde rakibini 2-1 yenerek bu kötü grafiğe son verdi.

Süper Lig’de bu sezon istenen performansı bir türlü sergilemeyen Fenerbahçe, evinde ağırladığı Akhisarspor’u 2-1 mağlup etti. Bu sonucun ardından Ege temsilcisi 7 yıl aradan sonra Süper Lig’e veda ederken, Fenerbahçe de bu galibiyetle rakibi karşısında sergilediği kötü grafiğe son verdi. Sarı-lacivertliler, 2017-2018 sezonunda deplasmanda rakibine 1-0, evinde de 3-2 mağlup olmuştu. Geçen sene Diyarbakır’da oynanan Türkiye Kupası finalinde de rakibine 3-2 mağlup olan Fenerbahçe, kupaya uzanamamıştı.

Bu sezonun ilk devresinde Manisa deplasmanında rakibine 3-0 gini farklı bir skorla yenilen sarı-lacivertliler, 4 maç aradan sonra güldü. Akhisar karşısında en son galibiyetini 9 Nisan 2017 tarihinde alan Fenerbahçe bu akşam aldığı galibiyetle 763 gün sonra rakibi karşısında 3 puan aldı.

Kaynak: iha