Fenerbahçe Beko, Bahçeşehir Koleji'ni 93-76 yendi: Seride 1-0 öne geçti

Fenerbahçe Beko, Bahçeşehir Koleji'ni 93-76 yendi: Seride 1-0 öne geçti
Fenerbahçe Beko, Basketbol Süper Ligi Yarı Final'inde Bahçeşehir Koleji'ni 93-76 mağlup ederek seride 1-0 öne geçti.

Basketbol Süper Ligi Yarı Final ilk maçında Fenerbahçe Beko, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda Bahçeşehir Koleji'ni konuk etti ve karşılaşmayı 93-76'lık skorla kazandı. Emin Moğulkoç, Ziya Özorhon ve Seher Ayşe Nur Yazıcıoğlu'nun hakemlik yaptığı mücadelede sarı-lacivertliler, seride 1-0'lık üstünlüğü ele geçirdi.

Fenerbahçe, maçın ilk 5 dakikasını 8-4 önde tamamlayarak iyi bir başlangıç yaptı. Nigel Hayes-Davis'in etkili performansıyla öne çıkan Fenerbahçe'nin ilk periyottaki üstünlüğü 20-14 oldu. Bahçeşehir Koleji'nde ise Tai Odiase etkili bir oyun sergiledi. İkinci periyotta ise Fenerbahçe farkı çift hanelere taşıdı ve Bahçeşehir Koleji Başantrenörü Dejan Radonjic erken bir mola istemek zorunda kaldı. Sertaç Şanlı'nın başarılı şutlarıyla periyot sonuna 5.29 kala skor 36-22 olurken, ilk yarı 42-36 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle sona erdi.

Üçüncü periyotta Nigel Hayes-Davis'in üç 3 sayılık isabetiyle skor 55-40'a gelirken, periyot sonunda Fenerbahçe 70-54 önde tamamladı. Son periyotta Bahçeşehir Koleji 8-2'lik bir seri yakalayarak farkı 10 sayıya indirdi; ancak Fenerbahçe, farkı tekrar açarak maçı 93-76 kazandı ve seride 1-0 öne geçti. Seride 3 galibiyet alan takım finale yükselecek.

14684-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.