Fenerbahçe ile Beşiktaş maçı tatil edildi. Son dakika haberine göre; Fenerbahçe-Beşiktaş Türkiye Kupası rövanş maçı tatil edildi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki mücadelenin 40. dakikasında gerginlik nedeniyle hakem Mete Kalkavan maçı durdurdu.

Mücadelenin 40. dakikasında Beşiktaş bir korner kazandı. Ricardo Quaresma korneri kullanmak için kenara gelince yabancı maddeler nedeniyle geri dönmek zorunda kaldı. Aynı şey iki kez tekrarlanınca hakem Mete Kalkavan orta sahaya geldi ve yardımcılarını yanına çağırdı.

Yaklaşık 3 dakikalık duraksamanın ardından mücadele kaldığı yerden devam etti.

OLAYLAR BÜYÜDÜ

Fenerbahçe ile Beşiktaşa arasındaki kupa maçının ikinci yarısında gerginlik iyice arttı. Mücadelenin 55. dakikasında saha kenarında Tolga Zengin, Fenerbahçeli taraftarlarla kısa süreli bir gerginlik yaşadı.

Bu sırada Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş de Tolga'yı sakinleştirmek için kenara geldi. Bu sırada tribünden gelen bir madde Şenol Güneş'in kafasına isabet etti. Şenol Güneş bir anda kendini yerde buldu. Daha sonra Şenol Güneş ayağa kalkarak olay yerinden uzaklaştı.

Bu sırada kenardaki gerginik devam etti.

Kadıköy’de saha Şenol Güneş’in başına isabet eden yabancı madde sonrası bir anda karıştı. Güneş bir anda yere kapaklanırken Beşiktaş kenar yönetimi çileden çıktı. Futbolculardan Mustafa Pektemek ise olayın ardından çok kızdı ve tribünden aşağıya inmesini isteyerek sahaya çağırdı.

Aykut Kocaman da Beşiktaş yedek kulübesine giderek durumu yatıştırmaya çalıştı.

O sırada olaylar bir anda sahanın tünel çıkışıma sıçradı. Yabancı maddeyi atan taraftar tribünden aşağıya indirilirken Mustafa  Pektemek bir anda oraya koşup yumruklar savurmaya başladı.

İki takım kenar yönetimi ve futbolcular da olaylara dahil olunca yaşananlar sonrası hakem, ekibini alıp içeriye girdi.

GÜNEŞ MAÇA ÇIKMAYACAĞINI SÖYLEDİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, tünele girerken yüzüne gelen bir cisim sebebiyle yere düştü. Tecrübeli teknik adam  annesine küfredildiğini ve maça çıkmayacağını söyledi.

HASTANEYE GÖTÜRÜLÜYOR!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in kafasına gelen cisimlerden dolayı 5 dikişi atıldı. 

Editör: TE Bilişim