Fenerbahçe'de yeni teknik direktör adayları belli olmaya başladı. Hafta arasında Trabzonspor maçının ardından görevinden ayrılacak olan Ersun Yanal'ın yerine Jorge Jesus ismi ön planda yer almakta.

Sarı lacivertlilerde son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından fatura tecrübeli teknik adam Ersun Yanal'a kesildi. Fenerbahçeli taraftarlar tarafından istifaya zorlanan Yanal'ın yerine ise yönetim dünyaca ünlü teknik direktör Jesus'u düşünmekte.

Yerli Aday Erol Bulut

Galatasaray ile oynanan derbinin ardından deplasmanda Antalyaspor'a 2-1 kaybeden Fenerbahçe, zirve yarışında büyük bir yara alırken 56 yaşındaki Ersun Yanal'ın Trabzonspor ile oynanacak kupa müsabakasının ardından takımı bırakacağı ifade edildi. Ancak şimdilik sezon sonuna kadar Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel ikilisinin takımın başında olması beklenirken yeni sezonda Jesus'a teklif yapılacağı öğrenildi.

Fenerbahçe'de gündemde olan diğer isimlerin başında ise eski oyuncularından Erol Bulut yer aldı. Alanyaspor'da aldığı başarılı sonuçlar ile bilinen Bulut'un da sarı lacivertli takımdan gelecek olan teklife sıcak bakacağı da dile getirildi.

Editör: TE Bilişim