Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe Kırklarelispor maçının ertelenebileceği iddia edildi. Kırklarelispor Başkanı yaptığı açıklamasında lig maçından dolayı bu hafta Trabzon'a gittiklerini ve kötü hava koşulları yüzünden henüz geri dönemediklerini ileterek sarı lacivertliler ile deplasmanda oynayacakları mücadelenin ertelenebileceğini söyledi.

Fenerbahçe ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Kırklarelispor'da Başkan Volkan Can, Türkiye Kupası mücadelesinin ertelenebileceğini belirtti. Yaşanan son dakika gelişmesine Kırklarelispor teknik heyeti ve futbolcularının halen Trabzon'da olduğu ve olumsuz hava koşulları yüzünden henüz geri dönemedikleri ortaya çıktı.

Ertelenme İhtimali Yüksek

2. Lig'de mücadele eden Kırklarelispor bu hafta deplasmanda oynayacağı mücadele için Trabzon'a gitmişti. Ancak müsabaka TFF tarafından yapılan açıklamada olumsuz hava koşulları yüzünden ileri bir tarihe ertelenmişti. Trabzon'da bunun yanında tüm uçuşlar da iptal edilmişti.

Kırklarelispor tarafından yapılan açıklamada ise yöneticiler ve oyuncuların halen Trabzon'da oldukları ve yarın akşam oynayacakları Fenerbahçe maçına yetişmelerinin mümkün olmayacağı TFF'ye iletildiği kaydedildi. TFF'nin Fenerbahçe Kırklarelispor maçını ileri bir tarihe ertelemesi yeniden gündeme geldi.

Editör: TE Bilişim