Görevinde istediklerini yapamamaktan yakınan Yılmaz'ı istifadan vazgeçirmek için yoğun çaba sarfediliyor. Yılmaz daha önce de bir kaç kez ayrılmak istemiş ama Aziz Yıldırım tarafından ikna edilmişti.

Yılmaz'ın dün ilettiğiistifanın kabul edilip edilmeyeceği merak konusu oldu. Çünkü Yılmaz daha önce de istifa etmek istemiş ama Başkan Aziz Yıldırım, kabul etmemişti. Ancak Yılmaz, Yıldırım ile iyi ilişkisine rağmen istediklerini yapamadığını söyleyerek istifasını verdi.

'NE YAPMAK İSTESEM ENGELLENİYORUM'

Hasan Hakkı Yılmaz gibi doğrudan başkana bağlı çalışan bir ismin istifa etmesi kafaları karıştırdı. Yıldırım'ın en güvendiği isimlerden Yılmaz'ın kulübün kıdemli çalışanlarıyla bir türlü yıldızının barışmaması ve görevini yaparken karşılaştığı sıkıntılar istifasının en önemli nedeni olarak gösteriliyor. Hürriyet muhabiri Ahmet Ercanlar'ın haberine göre; Yılmaz'ın çevresine, "Ne yapmak istesem kulüpteki bazı kişilerce engelleniyor" dediği öğrenildi.

GERİ DÖNME OLASILIĞI ÇOK DÜŞÜK

Başkan ve yöneticilerin istifasını geri alması için Yılmaz'ı iknaya çalıştığı öğrenildi. Fakat Yılmaz'ın geri dönüşünün çok düşük bir ihtimal olduğu belirtiliyor. Yılmaz'ın uzun süredir cebinde olan istifasının başkan Yıldırım'a iletildiği belirtilirken, ekibinin ise göreve devam ettiği belirtiliyor. Sarı lacivertlilerde Yılmaz'ın istifasının kabul edilmesi halinde kulübün borsaya bir açıklama yapması bekleniyor. 

Editör: TE Bilişim