Yaklaşık 1 yıl futbol oynamadan devre arasında Antalyaspor’a transfer olan ve gösterdiği performansla eski günlerini hatırlatan Fernando Lucas Martins’e teklif yağıyor. Antalyaspor, sözleşmesinde serbest kalma maddesi bulunan yıldız futbolcuyu kadroda tutmak için yoğun uğraş verirken, Süper Lig şampiyonu Trabzonspor ile Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiliz ekibi Hull City, resmi girişimlere başladı. Suudi Arabistan’dan ismi açıklanmayan bir kulüpten de resmi teklif alan Fernando için en yüksek teklifi de buradan aldığı ortaya çıktı. Arap kulübünün Fernando için yıllık 3 milyon Euro teklif ettiği ve transferi bitirmeye yakın olduğu öne sürüldü.

EŞİ ARABİSTAN’I İSTİYOR

2020 yılında eşinin isteğiyle Spartak Moskova’dan Çin takımlarından BJ Guoan’a transfer olan Fernando, bir kez daha aynı durumla karşı karşıya kaldı. Eşinin Arabistan’a gitmek istediği öne sürülürken, buna karşılık Antalyaspor Kulübü de Martins ailesini Antalya’da yoğun ilgi göstererek sözleşmenin uzatılması için uğraş veriyor. Antalyaspor’un Fernando konusunda en büyük rakibinin de Arap ekibinin olduğu ve başarılı futbolcunun gelecek sezon büyük olasılıkla bu iki takımdan birinin formasını giyeceği iddia edildi.

MAAŞINA ZAM

Geçtiğimiz sezonun devre arasında transfer edilen Fernando, 4 ayda Antalyaspor’dan 225 bin euro kazanırken, gelecek sezonki sözleşmesinde ise 600 bin euro elde edecek. Brezilyalı futbolcuya gelen teklifler ve sözleşmesindeki serbest kalma maddesinden dolayı maaşına zam kararı alan yönetimin ilk teklifinin 1 milyon euro olduğu ve bunun üzerine çıkmak için de çalışma yürüttüğü öğrenildi. (Lider)

Editör: TE Bilişim