Bu sezon TT Arena'da Osmanlıspor'a 2-1 yenilen ve Mersin İdman Yurdu ile 1-1 berabere kalan Galatasaray , sahasındaki ilk galibiyetine imza attı. Cim Bom, ilk golü yemesine rağmen Gaziantepspor karşısında Podolski ve Umut Bulut ile sonuca gitmesini bildi. Aslan, bu sezonki iki galibiyetini Torku Konyaspor ve Trabzonspor deplasmanlarında elde etti. Burak Yılmaz'ın sakatlığından dolayı yokluğunda şans bulan Umut, ligde forma giyen forvetler arasında en golcü kimliğe sahip isim olarak da dikkat çekti. 1983 doğumlu tecrübeli yetenek, 344 lig maçında 132 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Deneyimli krampon, Süper Lig kariyerindeki son 11 sezonun 9 tanesinde çift haneli gol sayılarına ulaştı. Aslan ayrıca yenik duruma düştüğü bir maçı ilk kez çevirme başarısı gösterdi.

Bu arada Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid'e karşı oynanan karşılaşmada ilk 11'de sahaya çıkmasına rağmen ilk devrede oyundan alınan Emre Çolak, maça yedek başladı. Genç oyuncu, 88. dakikada Sneijder'in yerine oyuna dahil oldu. Ayrıca Sneijder, kaptan Selçuk İnan'ın yokluğunda kaptan olarak sahaya çıktı. Hem Sneijder hem de Podolski oyundan çıkarken taraftarlar kendilerini ayakta alkışladı.

Galatasaray'ın hocası Hamza Hamzaoğlu, sahalarında kazandıkları ilk 3 puanla lige adeta yeniden başladıklarını söyledi. Şu ana kadar üzdükleri taraftarlarına bu galibiyeti hediye ettiklerini ifade eden genç çalıştırıcı, Trabzonspor zaferinin ardından Gaziantep karşısında da gülmenin anlamlı olduğunu dile getirdi. Kötü günleri geride bıraktıklarını ifade eden Cim Bom'un teknik patronu, kendilerini güzel günlerin beklediğini kaydetti.

Editör: TE Bilişim