Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan bakanlar kurulu kabinesinde alınan karar doğrultusunda corona virüs nedeniyle Nisan ayının sonuna kadar Süper Lig maçlarının seyircisiz olarak oynanacağı belirtildi. Bu haftaki derbide Galatasaray Beşiktaş maçının da seyircisiz oynanacağı böylece netliğe kavuşmuş oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de gerçekleşen toplantı sona erdi. Toplantının hemen ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Nisan ayının sonuna kadar tüm spor müsabakalarının seyircisiz olarak oynanacağını söyledi.

Galatasaray Beşiktaş Derbisi Seyircisiz

Süper Lig'de 32., 1. Lig'de ise 34. haftaya kadar maçlar seyircisiz olacak. Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren Trabzonspor - Başakşehir, Galatasaray - Beşiktaş, Medipol Başakşehir - Galatasaray ve Galatasaray - Trabzonspor müsabakaları da seyircisiz oynanacak.

Ayrıca ING Basketbol Süper Ligi'nin 27'nci haftasında 13 Nisan'da oynanacak olan Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes karşılaşması da seyircisiz olacak.

Editör: TE Bilişim