TFF Başkanı Nihat Özdemir, corona virüs salgınından dolayı önlem almak adına seyircisiz oynamasına karar verilen Süper Lig maçlarının beIN Sports ekranlarından şifresiz yayınlanıp yayınlanmayacağı konusuna açıklık getirdi. Özdemir bu konuda son kararın yayıncı kuruluşa ait olduğunu sözlerine ekledi.

TFF Başkanı Nihat Özdemir, basın mensupları ile bir araya geldi. Corona virüs tehdidine karşı alınan önlemlerden bahseden Özdemir, hafta sonunda 15 Mart Pazar günü Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak olan Galatasaray Beşiktaş maçı konusundan da detaylı olarak bahsetti.

Sadece futbol değil tüm spor müsabakalarının Nisan ayı sonuna kadar seyircisiz oynanacağının altını çizen Özdemir, Galatasaray'dan gelen erteleme talebine de değindi. Özdemir alınan kararlar neticesinde sadece Galatasaray Beşiktaş maçının değil tüm futbol maçlarının seyircisiz oynatılacağının altını çizerek bu konuda Cumhurbaşkanlığından gelen talimatları uyguladıklarını ifade etti.

GALATASARAY BEŞİKTAŞ SÜPER LİG MAÇLARI ŞİFRESİZ Mİ?

Süper Lig maçlarının beIN Sports ekranlarından şifresiz yayınlanıp yayınlanmayacağı konusunda da bilgilendirme yapan Özdemir, bu konuda alınmış bir kararın henüz bulunmadığını bunun hangi şartlarda gerçekleşebileceğine beIN Sports yönetiminin karar verebileceğini söyledi.

Almanya ve Portekiz liglerindeki örneklerden bahseden Özdemir, oradaki yayıncı kuruluşların maçların şifresiz olarak yayınlayacağını yapılan görüşmeler çerçevesinde alınacak olan kararların beIN Sports yönetimi tarafından açıklanacağını ifade etti.

Editör: TE Bilişim