Corona virüs salgınının yayılmasından sonra Türkiye'de maçların Nisan ayı sonuna kadar seyircisiz oynanacağının açıklanmasının akabinde gözler beIN Sports'a çevrildi. Portekiz'de Sport TV, Bundesliga Sky Germany gibi kanalların maçları şifresiz yayınlanacağını açıklamasından sonra bir sürprizinde beIN Sports tarafından alınması gündeme geldi.

Tüm dünyada corona virüs salgını sonrasında maçlar ertelenip çoğunun da seyircisiz olarak açıklanması furyasına Türkiye ligleri de dahil oldu. İbrahim Kalın tarafından yapılan açıklamada Süper Lig maçları da dahil olmak üzere tüm liglerde maçların Nisan ayı sonuna kadar seyircisiz olarak oynanacağı ifade edildi.

Süper Lig Maçları beIN Sports'da Şifresiz İzlenebilecek Mi?

Avrupa'da ve tüm dünyada yaşanan gelişmelerin akabinde taraftarlar sosyal medyadan beIN Sports kanalına mesaj atarak Süper Lig maçlarının şifresiz yayınlanması isteğinde bulundu. Şimdiden beIN Sports yönetiminin alacağı karar merakla beklenirken maçlar şifresiz olsa dahi bundan sadece evinde dekoder bulunan futbolseverlerin yararlanabileceği de bir gerçek.

Editör: TE Bilişim