Süper Lig'de 26. hafta maçında Galatasaray evinde seyircisiz oynanacak olan maçta Beşiktaş'ı konuk edecek. Futbolseverlerde Galatasaray Beşiktaş maçının beIN Sports ekranlarından şifresiz yayınlanıp yayınlanmayacağını merak etmekte. Ancak Galatasaray Beşiktaş maçını taraftarlar Justin TV, Taraftarium, Netspor ile Jestyayın üzerinden şifresiz olarak izleyebilecek.

Türk Telekom Stadı'nda oynanacak olan ve saat 20.00'da başlayacak Galatasaray Beşiktaş maçı corona virüs tedbirleri nedeni ile seyircisiz olarak oynanacak. Sezonun ikinci yarısında gösterdiği performans sayesinde kendisini bir anda zirveye yakın yerlerde bulan Galatasaray'da sakatlığı bulunan Adem Büyük dışında eksik bulunmuyor.

Beşiktaş ise Sergen Yalçın'ın takımın başına gelmesinden sonra inişli çıkışlı bir grafik sergilerken 43 puanla 5. sırada yer alıyor. Siyah beyazlılarda sakatlıkları bulunan Dorukhan Toköz ile Douglas bu maçta oynayamayacaklar.

Galatasaray Beşiktaş Maçı Şifresiz Yayınlanacak Mı?

Taraftarlar, Galatasaray Beşiktaş maçını Justin TV, Taraftarium, Netspor ile Jestyayın kanallarından şifresiz olarak izleyebilirler.

Bein Sports France
Canal + Sport3
K Sport 1 HD
Sport 3 Israel
Sport TV1 Portugal
Jestyayın HD
SportKlub 3 Crotia
SportKlub 3 Serbia
SportKlub 6 Slovenia
Tring Sport 1 HD
Win Sports

Süper Lig maçlarının beIN Sports ekranlarından şifresiz yayınlanıp yayınlanmayacağı konusunda da bilgilendirme yapan Özdemir, bu konuda alınmış bir kararın henüz bulunmadığını bunun hangi şartlarda gerçekleşebileceğine beIN Sports yönetiminin karar verebileceğini söyledi. Almanya ve Portekiz liglerindeki örneklerden bahseden Özdemir, oradaki yayıncı kuruluşların maçların şifresiz olarak yayınlayacağını yapılan görüşmeler çerçevesinde alınacak olan kararların beIN Sports yönetimi tarafından açıklanacağını ifade etti.

Editör: TE Bilişim