Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Kadıköy'de oynanan derbinin yankıları devam ediyor. Sarı kırmızılı kulüp son olarak Fenerbahçe derbisinde taraftarlar tarafından açılan 'Seni de seni seveni de sevmiyoruz' pankartı için suç duyurusu yapacağı belirtildi.

20 yıl aradan sonra Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 3-1 devirerek galibiyet özeline son veren Galatasaray, şampiyonluk yolunda zirveye emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Mücadele öncesinde sarı lacivertli taraftarlar tarafından açılan 'Seni de seni seveni de sevmiyoruz' pankartı olay oldu.

Suç Duyurusu

Sarı kırmızılıların bu pankart için suç duyurusu hazırlığı içerisinde olduğu ifade edildi. Maraton tribününde açılan 'Seni de seni seveni de sevmiyoruz' pankart nedeni ile toplanan Galatasaray yönetiminin bunun topluma kötü örnek olduğuna ve nefrete sebebiyet verdiğini dikkat çekti. Daha öncesinde sarı kırmızılıların maç oynanmadan bundan haberi olduğuna ancak son anda karardan vazgeçildiğine işaret edildi.

Sarı kırmızılı yönetimin bunun yanında Kadıköy'de derbide zafer elde eden oyuncularına da 500 bin euro prim dağıtacağı belirlendi. Galatasaraylı oyunculara bu müjdeyi 2. Başkan Abdurrahim Albayrak verdi.

Editör: TE Bilişim