Lider Sivasspor ile aradaki puan farkını indiren Galatasaray son maçında Kasımpaşa'yı ilk yarıda bulduğu gollerle 3-0 devirerek zirveye göz kırptı. Mücadeleye oldukça iyi başlayan sarı kırmızılılar bu galibiyet ile birlikte üst üstte 5. maçını da kazanmış oldu.

Süper Lig'de 21. hafta maçında şampiyonluk hesapları peşinde olan sarı kırmızılılar deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe ve Sivasspor'un puan kaybı sonrasında maça oldukça iyi başlayan Galatasaray ilk yarıda bulduğu gollerle mücadeleyi 3-0 kazanarak haftayı karlı kapatan takımlarından biri oldu.

Fark 3 Oldu

Henüz maçın başında 7. dakikada Yassine Meria'nın kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçen Galatasaray, Adem Büyük'ün 22 ile 41. dakikalarda bulduğu gollerle mücadeleden 3-0 galip ayrılmasını bildi. Üst üstte 5. maçını da kazanan sarı kırmızılılar puanını da 39 yaparak lider Sivasspor'un ensesine iyice yapıştı.

Teknik direktör Fatih Terim ise maç sonunda yaptığı açıklamasında sezonun ilk yarısında Devler Ligi'nin kendilerini çok yıprattığını ancak ikinci devre ile birlikte muhteşem bir çıkış yaptıklarını hatırlatarak Kasımpaşa karşısında iyi oynadıklarını ve kolay bir galibiyetin altına imza attıklarını kaydetti.

Editör: TE Bilişim