Süper Lig'de Ankaragücü'ne deplasmanda 2-1 kaybeden Fenerbahçe'de tecrübeli çalıştırıcı Ersun Yanal'ın oyuncularla vedalaştığı iddia edildi. Önümüzdeki hafta sahasında Galatasaray'ı konuk edecek olan sarı lacivertlilerde Yanal'ın bu son olabileceği ifade edilmekte.

Şampiyonluk yarışında Ankaragücü'ne deplasmanda 2-1 yenilerek ağır bir yara alan Fenerbahçe'de dikkatler Ersun Yanal'a çevrildi. Trabzonspor mağlubiyeti sonrasında düşüşe geçen sarı lacivertlilerde tek sorumlu olarak Yanal'ın hedef alınması taraftarları da bir nebze olsun gerdiği gözlemlendi.

Derbi Son Maçı Olabilir

Yanal'ın Ankaragücü maçı sonrasında soyunma odasında çok az kalması ve oyunculara veda etmesi istifa sinyallerini de beraberinde getirdi. Yanal, soyunma odasında tüm sorumluluğun kendisinde olduğunu ve sadece helallik istediği iddia edildi. İdmanlarda yaşanan programsızlık karşısında bazı oyuncuların eleştiride bulunduğu Yanal'ın bundan sonra tam olarak derbiye odaklandığı kaydedildi.

Bundan öncede 2018-2019 sezonunun 10. haftasında Kadıköy'de Ankaragücü'ne 3-1 kaybeden Fenerbahçe'de Hollandalı çalıştırıcı Cocu'da görevinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Koeman'ın ardından sarı lacivertli takımın başına geçen Yanal'ın Galatasaray karşısında alınacak bir yenilgi sonrasında takımdan gönderilmesine artık kesin gözüyle bakılmakta.

Editör: TE Bilişim