Sarı kırmızılar geriye düştüğü mücadelede beraberliği sağladı. Galatasaray galibiyet golünü bulamayınca mücadele 1-1 berabere sonuçlandı .

Ev sahibi sarı kırmızılıların golünü Ryan Babel atarken, kırmızı siyahlıların golünü ise Alessane Ndao kaydetti. 3 maçtır kazanamayan sarı kırmızılı ekip, 1 maç fazlasıyla lider Beşiktaş'ın 5 puan gerisinde kaldı.

Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nda oynanacak karşılaşmada Karagümrük’ü ağırladı. Karşılaşma Babel ve Ndao’nun karşılıklı golleriyle 1-1 bitti.

Bu sonuçla Fatih Karagümrük, 49 puana, Galatasaray ise 62 puana yükseldi.

YEDLIN DEVAM EDEMEDİ

Müsabakanın 20. dakikasında ceza sahası içinde Jeremain Lens ile girdiği ikili mücadele sonrasında sağ ayak bileğine darbe alan Yedlin, tedavisinin ardından 26. dakikada oyuna girdi.

ABD'li futbolcu 1 dakika sonra kendini yere bıraktı ve oyuna devam edemedi. 27 yaşındaki futbolcu 28. dakikada yerini Şener Özbayraklı’ya bıraktı.

DONK KIZARDI

Sarı kırmızılılarda Ryan Donk, Artur Sobiech'e yaptığı faul sonrası kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

TERİM TRİBÜNDEN TAKİP ETTİ

Galatasaray'da Fatih Terim cezası nedeniyle mücadeleyi tribünden takip etti. 

ÜÇ ÖNEMLİ İSİM KADRODA YOK

Fatih Karagümrük'te ise Galatasaray karşılaşmasında üç önemli oyuncu kadroda yer almadı.

İstanbul ekibinde, yeni tip korona virüs (Covid-19) testleri pozitif çıkan Fabio Borini ve Lucas Biglia, bu maçta takımdaki yerlerini alamadı. Lucas Castro ise kendini iyi hissetmediği için kamp kadrosundan çıkarıldı.

Süper Lig'de gelecek hafta Galatasaray, Göztepe'ye konuk olacak. Fatih Karagümrük ise haftayı bay geçecek.

Editör: TE Bilişim