Galatasaray, Gaziantep FK maçı hazırlıklarını sürdürdü

Galatasaray, Gaziantep FK maçı hazırlıklarını sürdürdü
Galatasaray, Gaziantep FK maçı öncesi antrenmanlarını tamamladı.

Süper Lig'in ilk haftasında Gaziantep FK ile karşılaşacak Galatasaray, hazırlıklarını Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde sürdürdü. Dinamik ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, iki gruba ayrılan oyuncuların 10'a 2 pas çalışmasıyla devam etti.

Teknik direktör Okan Buruk gözetiminde gerçekleştirilen antrenman, savunma ve hücum taktikleri üzerinde yoğunlaşarak sona erdi. Oyuncular, farklı senaryoları çalışarak maç için taktiksel hazırlıklarını tamamladılar.

Sarı-kırmızılı ekip, yarın saat 11.00'da yapacağı son antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak ve Gaziantep FK mücadelesine hazır hale gelecek.

252708-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.