Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın puan kaybettiği haftada Galatasaray,Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı. Kasımpaşa Galatasaray maçı geniş özet ve golleri video izle burada. İşte Kasımpaşa Galatasaray maçının sonucu ve tüm detayları.

Spor toto süper ligde bu sezon istediği sonuçları bir türlü elde edemeyen Galatasaray, Kasımpaşa karşısında da sahadan galibiyet ile ayrılmayı başaramadı ve Lider Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın berabere kaldığı haftada aradaki puan farkını azaltma şansını tepmiş oldu.

Ligin bu sezon en formda takımlarından birisi olarak tüm dikkatleri üzerine çeken Kasımpaşa ise, Galatasaray karşısında oyuna iyi başlayan taraf oldu ve Kasımpaşa, mücadelenin ilk 10 dakikalık bölümünde rakibine karşı oldukça iyi mücadele etti ve aradığı gole ise maçın 12. dakikasında kavuştu. Bu dakikada Malki, Scarione'nin güzel pasında topu ağlara yollamakta zorlanmadı ve takımı Kasımpaşa'yı 1-0 öne geçirmeyi başardı.

Skor 1-0 olduktan sonra herkes Galatasaray'ın biraz daha derli toplu bir oyun ortaya koymasını beklerken Kasımpaşa, oldukça iyi bir futbol ortaya koyuyordu ve sarı kırmızılı ekibe ilk yarıda pek fazla gol şansı tanımadı.
İlk arının sonunda Kasımpaşa rakibi karşısında soyunma odasına 1-0 önde giden taraf oldu.

İkinci yarıda ise her iki takımda gole yakın bir futbol ortaya koymaya başladı ve kasımpaşa ve Galatasaray adına gol pozisyonları yaşanmaya başladı.

Karşılaşmanın 60. dakikasında sarı kırmızılı ekibin beklediği gol geldi ve Drogba Burak paslaşmasında Burak topu ağlara yolladı ve maça 1-1'lik dengeyi getirdi.

Skor 1-1 olduktan sonra ise Galatasaray'ın galibiyet golü için atakları vardı. Galatasaray'da Burak Yılmaz ve Drogba gollük pozisyonlardan yararlanamazken Kasımpaşa'da ise Hollandalı futbolcu Babel müthiş bir pozisyonda Eray'ı geçemedi ve takımını yüzde yüzlük bir golden etti.

KArşılaşmanın geride kalan dakikalarında gerek Kasımpaşa adına gerekse Galatasaray adına gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı ve karşılaşma her iki ekibin attığı birer golle 1-1 berabere sonuçlandı.

 

Editör: TE Bilişim