Galatasaray'da Emre Mor ile Falcao'nun kavgası gündeme bomba gibi düştü. Antrenmanda yaşanan gerginlik sonrasında açıklamalarda bulunan Emre Mor'a sarı kırmızılı taraftarlar büyük bir tepki gösterdi.

Sarı kırmızılı takıma sezon başında kiralık olarak kadroya dahil edilen Emre gözden düşerken idmanda Falcao ile tartışması bardağı taşıran son damla oldu. Son olarak İngiliz ve Alman takımları ile görüşen ancak bundan bir haber alamayan Emre Mor'un Falcao ile kavgası gündemde geniş yer buldu.

Emre Mor İlk Sırada

Antrenmanda çift kale maç esnasında aynı takımda mücadele eden Emre Mor ile Falcao, yenik duruma düştükleri anda birbirlerine girdiler. Emre Mor takım arkadaşlarını motive etmek çabası sonuçsuz kalınca devreye Falcao girdi. Bu tepki karşısında çılgına dönen genç oyuncu Kolombiyalı yıldız oyuncu ile bir anda söz dalaşına girdi.

Sezon başında İspanyol takımından kiralanan Emre Mor'un performansından hoşnut olmayan tecrübeli hoca Fatih Terim'de yönetime sunduğu son raporda oyuncu ile bağların koparılmasını istedi. Torino ve Sassuolo takımları ile görüşme halinde olan Emre Mor'un İtalya'da oynamaya sıcak bakmadığı ve sezon sonuna kadar sarı kırmızılı formayı giymek istediği kaydedildi.

Editör: TE Bilişim