Başakşehir'den ayrıldıktan sonra adı sık sık Galatasaray ile anılan Arda Turan sonunda ortada kaldı. Transfer süreci halen devam eden takımlarda kendisine yeni bir kulüp arayan Arda Turan'ın bundan sonra ne yapacağı halen merak edilmekte.

Başakşehir ile olan sözleşmesini fesih ettikten sonra adı sarı kırmızılılarda anılan Arda Turan takımsız kaldı. Bir dönem Messi ve Suarez ile birlikte Barcelona'da forma giyen Arda şimdilerde halen transfer süreci devam eden ülkelerde kendisine yeni bir kulüp arayışı içerisine girdi.

Futbolu Bırakıyor İddiası

Galatasaray'a transfer olması beklenen ancak çoğu sarı kırmızılı taraftarlardan tepkiler alan Arda Turan'ın ismi bir dönemde Beşiktaş ile anılmış ancak buna siyah beyazlı taraftarlarda tepki göstermişti. Şimdilerde kendisine yurt dışında takım arayan Arda halen transfer süreci devam eden ülkelerden BAE, Çek Cumhuriyeti, Portekiz, Arjantin, Rusya, Çin, Japonya ve Avusturya gibi ülkelerde kendisine yeni bir kulüp arıyor.

Bu ülkelerden herhangi birinde takım bulmaması halinde ise Arda Turan'ın sezon sonunda futbolu tamamen bırakacağı iddia ediliyor.

Editör: TE Bilişim