Galatasaray Şampiyonluğu Avcılar'da Coşkuyla Kutlandı, Trafikte Yoğunluk Yaşandı
Galatasaray'ın şampiyonluğunu müjdeleyen haber, İstanbul Avcılar'da büyük bir coşkuyla karşılandı. Marmara Caddesi, Havuz Meydanı, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'ndeki Mareşal ve Ambarlı Mahallesi'ndeki Nikah Sarayı önleri, yüzlerce Galatasaray taraftarıyla doldu taştı.
Şampiyonluk turu atan taraftarlar, araçlarıyla yolları kapatınca trafik ekipleri, sivil polisler ve bekçiler yoğun çaba sarf ederek trafiğin açık kalmasını sağlamaya çalıştı. Fatih Sokak'ta plakasız ve modifiyeli bir araçtan yüksek sesle müzik çalınarak yolun kapatılması üzerine Güvenlik Büro ekipleri müdahale etti, aracı kaldırdı ve kalabalığı Havuz Meydanı'na yönlendirdi. Bu coşkulu ortamda, Fenerbahçeli küçük bir taraftar Galatasaraylı taraftarlar tarafından havaya kaldırıldı.
Merkez Ulu Camii yakınlarında, Galatasaray taraftarları arasında çıkan bir kavga cep telefonu kameralarına yansıdı. Ancak araya girenlerin müdahalesiyle kavga büyümeden son buldu. Polis ekipleri, şampiyonluk kutlamaları boyunca trafiğin aksamaması için önemli bir rol üstlendi.
Kaynak:DHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.