Spor Toto Süper Lig’de bu hafta Trabzonspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, seyircisi önünde oynayacağı maçta puan kaybı yaşamak istemiyor. Geçtiğimiz hafta Aytemiz Alanyaspor deplasmanında 2 puan bırakarak şampiyonluk yolunda M. Başakşehir’in 8 puan gerisine düşen sarı-kırmızılılar, hem zirve yarışından kopmamak hem de bu maçın telafisini bordo-mavililer karşısında yapmak istiyor.

29 MAÇTIR SAHASINDA 3 PUAN VERMİYOR

Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu’nda Süper Lig’de oynadığı karşılaşmalarda rakiplerine 3 puan şansı tanımadı. En son 2016-2017 sezonunda Kasımpaşa’ya 3-1 yenilen sarı-kırmızılılar bu tarihten sonraki 29 maçta yenilmedi. Söz konusu müsabakalarda Aslan 24 galibiyet elde ederken, 5 kez de berabere kaldı.

DIAGNE’NİN CEZASI BİTTİ

Devre arası transfer döneminde Kasımpaşa’dan transfer edilen Senegalli futbolcu Mbaye Diagne’nin Kasımpaşa’dan kalan 4 maçlık cezası Hatayspor maçında sona erdi. Teknik Direktör Fatih Terim’in görev vermesi halinde Diagne, sarı-kırmızılı formayı ilk kez bordo-mavililere karşı oynayacak.

FERNANDO SİNAN GÜMÜŞ CEZALI

Galatasaray’da Trabzonspor maçı öncesinde iki futbolcunun sarı kart cezası bulunuyor. Sarı-kırmızılılarda Brezilyalı futbolcu Fernando ile golcü oyuncu Sinan Gümüş, kart cezalarından dolayı mücadelede forma giyemeyecek. Cimbom’da ayrıca Mariano da sarı kart sınırında bulunuyor.

Kaynak: iha