Galatasaray'ın Şampiyonluğu Tavşanlı'da Coşkuyla Kutlandı
Yayınlanma:
Galatasaray'ın 25. şampiyonluğu, Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde coşkulu kutlamalarla karşılandı.
Galatasaray'ın Süper Lig'deki 25. şampiyonluğunu ilan etmesi, Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde büyük bir sevince neden oldu. Maçın sona ermesinin ardından taraftarlar, cadde ve sokakları doldurarak şampiyonluğu coşkuyla kutladı.
Kutlamaların merkezi Cumhuriyet Meydanı oldu. Sarı-kırmızılı taraftarlar, ellerindeki bayraklar ve meşalelerle meydanı adeta bir karnaval alanına dönüştürdüler. Şampiyonluk tezahüratları ve marşlar eşliğinde coşkulu anlar yaşanırken, araçlarıyla konvoylar oluşturan taraftarlar ilçe sokaklarında tur attılar.
Her yaştan Galatasaray taraftarı, bu tarihi anı ölümsüzleştirmek için bol bol fotoğraf ve video çekti. Tavşanlı'daki kutlamalar, Galatasaray'ın şampiyonluk sevincini tüm ilçeye yaydı.
Kaynak:DHA
Spor
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.