Giresunspor'un teknik direktörü belli oldu

Giresunspor'un teknik direktörü belli oldu
Fenerbahçe maçı öncesi teknik direktör Hakan Keleş ile yollarını ayıran Giresunspor, İrfan Buz ile anlaşmaya vardığını duyurdu.

Süper Lig ekiplerinden Giresunspor, Hakan Keleş ayrılığından sonra yeni hocasını buldu. Gidesunspor, teknik direktörlüğe İrfan Buz'un getirildiğini açıkladı.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Futbol A Takım teknik direktörlük görevi için İrfan Buz ile anlaşma sağlandığı belirtilerek, "Kendisine ve ekibine camiamıza hoş geldin diyor, çotanak arma altında başarılar diliyoruz." ifadesi kullanıldı.

Teknik direktörlük kariyerine 2009 yılında Olpe takımında başlayan İrfan Buz daha sonra Iserlohn, Bursaspor, Gençlerbirliği, Yeni Malatyaspor, Osmanlıspor, Samsunspor ve Kasımpaşa gibi takımlarda görev aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.