Fenerbahçe'ye deplasmanda 2-0 kaybeden Başakşehir'de Başkan Göksel Gümüşdağ, karşılaşma sonunda sitem dolu açıklamalarda bulundu. Gümüşdağ daha önceden ceza alması gereken Muriç'in bu maçta oynatılmasının haksızlık olduğunu sözlerine ekledi.

Süper Lig'de Fenerbahçe zorlu maçta sahasında konuk ettiği Başakşehir'i zorlanmadan 2-0 ile geçti. Maç sonunda ise açıklamalarda bulunan Gümüşdağ özellikle sarı lacivertli oyuncu Muriç'e yüklendi. Malatya ve Elazığ'da yaşanan deprem içinde bazı ifadeler kullanan Gümüşdağ ayrıca Başkan Ali Koç'a da teşekkürlerini iletti.

Aldatan Bir Oyuncu Vardı

Maçtan yok aldatan bir oyuncu görünümünde olan Muriç'e yüklenen Gümüşdağ, bu futbolcunun diğer meslektaşlarına kötü örnek olmasından gem vurdu. Sahada olan bir oyuncunun cezalandırılmadığını söyleyen Gümüşdağ, federasyonun almış olduğu bu kararın etik dışı bulduğundan bahsetti.

Tüm kulüplerin bu tarz durumlarda hassasiyet göstermesi gerektiğini belirten Gümüşdağ, Muriç'in olmadığı maçlarda da kaybedeceklerini kabullendi. Topal'ın darbe alıp ayağının çatlamasına rağmen herhangi bir hakem hatası yaşanmadığını ifade eden Gümüşdağ daha önlerinde çok haftalar olduğunu ve bu puan kayıplarını telafi edeceklerine inandıklarını da sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim