Ve sonunda siyah beyazlıların beklediği haber IFAB'dan geldi. Göztepe Beşiktaş maçında kural hatası olduğunu TFF'ye ileten IFAB için sosyal medyadan destek veren siyah beyazlı taraftarlar şimdi açıklanacak olan kararı beklemeye başladı.

Süper Lig'de 19. haftada oynanan Göztepe Beşiktaş maçının yankısı devam etmekte. Beşiktaş'ın deplasmanda 2-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrasında kural hatası yaşandığını iddia eden siyah beyazlılar bu durumu TFF'ye ileterek başvuruda bulundu.

IFAB İddiası

Mücadele 1-1 devam ettiği esnada 2. golün hemen öncesinde hakem Hüseyin Göçek büyük bir yanlışlık yaparak topu İzmir ekibine vermiş ve hatanın altına imza atmıştı. Beşiktaş'ın yaptığı itiraz sonrasında IFAB'dan beklenen haberinde geldiği iddia edildi. TFF Başkanı Nihat Özdemir'de yaşanan olay sonrasında IFAB'a bilgi dahilinde kural ihlali olup olmadığı konusunda danıştıklarını söylemişti.

Gazeteci Ferudun Nigdelioğlu ise sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında Göztepe Beşiktaş maçında yaşanan kural ihlalinin IFAB tarafından da onaylandığı ve maçın tekrar edilmesi konusunda bir an önce TFF tarafından açıklama yapılmasını istedi.

Editör: TE Bilişim