Göztepe, Rijeka'yı 1-0 yendi

Göztepe, Rijeka'yı 1-0 yendi
Göztepe, Slovenya'da Rijeka'yı 1-0 mağlup etti.

Süper Lig ekibi Göztepe, Slovenya'daki hazırlık kampında Hırvatistan temsilcisi Rijeka ile özel bir karşılaşma gerçekleştirdi. Sarı-kırmızılılar, Tijanic'in 28. dakikada attığı golle rakibini 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Teknik direktör Stanimir Stoilov, karşılaşmada Lis, Bokele, Godoi, Taha, Uğur Kaan, Arda, Rhadlney, Furkan Malak, Tijanic, Emersonn ve Sabra'dan oluşan bir ilk 11'i sahaya sürdü. Avrupa'nın birçok kulübünün transfer listesine girmeyi başaran Brezilyalı golcü Romulo ise bu maçta forma şansı bulamadı. Ayrıca, omzundan sakatlanan sağ bek Ogün Bayrak, İzmir'e dönerek tedavi sürecine başladı ve yaklaşık 3 ay sahalardan uzak kalacak.

Öte yandan, Göztepe'nin stoperi Taha Altıkardeş, kulüple 3+1 yıllık yeni bir sözleşme imzaladı. Genç oyuncu, Rijeka maçında ilk 11'de yer alarak performansını sergiledi. Göztepe, Slovenya kampındaki hazırlık maçlarına devam edecek ve 16 Temmuz Çarşamba günü Ukrayna ekibi Kvyrbas ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılı takımın yurt dışı kampı ise 20 Temmuz Pazar günü sona erecek.

241001-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.