Habererk/ İsteniş Hakan Tüplek/ Afyon/Afyon Atatürk Stadyumu

Sat 19:00 1 Ligde olan Balıkesirspor, Süper Ligde oynayan Bursaspor ile karşılaştı.

Afyonlu sporseverler maç hiç ilgi göstermedi 100 kişi bile yoktu.

Balıkesir’den 25-30 kişilik bir gurup davulları ile hazırlık maçı da olsa takımlarını desteklemeye gelmişler. Bursa’dan tezahürat yapan bir seyirci bile yoktu.  

Açıkçası Bursaspor’un iyi bir futbol ile Balıkesir’i yeneceğini ve güzel bir futbol seyri olacağı için maça gittim. Hiçte umduğum gibi olmadı.

Her iki takımda adeta bomboş bir görsel izlettiler. Belki seyirci yoktu. Boş bir stada oynamak performanslarını etkiledi; ama gelin misali oynayacak yerim yoktu demesin kimse.

Bu sene Afjet Afyonspor 1. Lige yükseldi. Afjet Afyonspor dünkü ruh halinde olan Balıkesirspor ve Bursaspor’u çok rahat yenecek diri bir güce sahip.
Bu arada ilk yarısı golsüz eşitlikle biten maçın 66. Dakikasında ilginç bir de penaltı kararı oldu.

Balıkesir korner atışı kullanmak için hazırlık yaparken. Hakem soyunma odalarının olduğu çıkış tribününe doğru koştu. VAR (Video Hakem Uygulaması) bu maç ile bugün  ilk defa deneniyordu. Hakem videoyu izledi. Korner atışından vaz geçti. Penaltı atışı verdi.

Topun başına geçen Nizamettin Çalışkan güzel bir vuruşla topu filelerle buluşturdu.  Gol oldu.

DK 66 Balıkesir 1-0 Bursaspor

Bursaspor forvetleri gol pozisyonlarını cömertçe harcayınca, maç Balıkesirspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.  İsteniş Hakan Tüplek.

Editör: TE Bilişim